Om oss

Om Artis Horse AB

Artis Horse är ett familjeföretag med fokus på hästen och dess välbefinnande. I grunden finns ett långt och genuint intresse för hästen vilket tillsammans med en bred kunskap har lett oss fram till där vi är idag.

Artis Horse har under många år sysslat med avel och uppfödning i en mindre skala men med goda resultat. Detta samtidigt som vi har varit ständigt aktiva inom travsporten, både privat och professionellt. Huvudet bakom det hela, Susanne Svensson har under 30 års tid arbetat sida vid sida med sin svåger Lutfi Kolgjini där hon har både arbetat aktivt med tävlingshästar för att sedan övergå till att ha ett mer övergripande ansvar inom organisationen, främst över avelsverksamheten. Under årens lopp har Susanne fördjupat sin kunskap inom hästhållningen genom att ta kurser både inom utfodring och semin. Då ett genuint intresse för hälsa och välbefinnande alltid har funnits hos Susanne valde hon för en tid sedan att utbilda sig till näringsterapeut, något som har gett henne en otrolig fördel att se och förstå hur hästen fungerar på det stora hela.

Utifrån dessa förutsättningar samt genom en insikt att marknaden saknar bra och gedigna hälsoprodukter föddes idén om att utöka verksamheten till att marknadsföra och sälja produkter där vi kan stå bakom varenda en. Då vårt mål och motto med denna verksamhet är hög kvalitet, är varje enskild produkt noga utvald och stenhårt granskad utifrån vår egen kunskap och kompetens. Vi säljer enbart produkter som vi själva använder och tror på. Tack vare detta kan vi därför ingående förklara innehållet och verkan hos varje produkt. Det är viktigt för oss – och för Dig som kund.
Utöver försäljning av högkvalitativa hästprodukter vill vi också kunna erbjuda våra kunder mer anpassad rådgivning och konsultation kring hästhållning. Därför har Du möjlighet att kontakta oss om du behöver vår hjälp med din eller dina hästars allmänna välbefinnande.